Catering "U Anuli" - WIGILIA NA WYNOS

czwartek, 10.11.2016 14:34 6360 0

Catering "U Anuli" przygotował dla Państwa bogatą ofertę

MENU WIGILIJNEGO

MENU WIGILIA 2016 - cennik

Zamówienia standardowe:

1. Uszka z grzybami - 27 zł/kg
2. Uszka z kapustą i grzybami - 25 zł/kg
3. Uszka z pieczarkami - 25 zł/kg
4. Pierogi ruskie - 14 zł/kg
5. Pierogi z kapustą i grzybami - 17 zł/kg
6. Krokiety z pieczarkami i serem - 15 zł/kg
7. Krokiety z kapustą i grzybami - 17 zł/kg
8. Barszcz czerwony (czysty) - 5 zł/litr
9. Zupa grzybowa (zabielana) - 8 zł/litr


Zamówienie specjalne:

1. Pasztet świąteczny ( w foremce) - 27 zł/kg
2. Ryba po grecku ( cena w zależności od rodzaju ryby: mintaj, miruna, dorsz) - od 12 zł/kg do 20 zł/kg
3. Karp w galarecie (bez ości, udekorowany na paterze - 1 karp 1,5 kg) - 50 zł/patera 

 

Ciasta:

1. Sernik domowy (różne wersje: bogatsza i uboższa) - od 45 zł do 65 zł za blaszkę ciasta (standardowa - wym. 35 x 25 cm)
2. Strucla makowa z bakaliami (różne wersje) - od 15 zł/szt do 20 zł/szt
3. Piernik przekładany - od 35 zł do 45 zł za blaszkę ciasta (standard)

 

Przyjmujemy także zamówienia indywidualne według pomysłu klienta.

 

W sprawie zamówień prosimy o kontakt osobisty lub telefoniczny.

Catering "U Anuli"
ul. Francuska 2A/1
tel. 509 147 670

Więcej o nas znajdą Państwo na naszym panpage'u -
https://www.facebook.com/U-Anuli-1802830046616401/?fref=ts

 

Dodaj komentarz

Komentarze (0)