Wigilia dla firm i Wigilia na wynos w STARYM MŁYNIE
W związku ze zbliżającymi się Świętami Bożego Narodzenia i tradycją spędzania wspólnych chwilw gronie współpracowników Restauracja „Stary Młyn” oferuje Państwu ofertę Wigilijną:- dla firm (2 opcje menu)- na wynos (catering)
Zapraszamy do kontaktu:
Restauracja Stary Młyn
ul. Łączna 4, tel. 74 857-88-99
http://www.starymlynswidnica.pl/
OPCJA I - MENU WIGILIJNE - CENA 100 ZŁ / OSOBĘ (5 dań + napoje)
1/ Zupa
2/ Drugie danie
3/ Deser
4/ Zimna płyta składająca się z 6 dań do wyboru
5/ Ciepły posiłek
6/ Zimne i ciepłe napoje (bez ograniczeń)
Szczegóły menu:
ZUPA DO WYBORU (1)
- GRZYBOWA Z DOMOWYMI ŁAZANKAMI
- KREM Z GRILLOWANYM ŁOSOSIEM
- BARSZCZ CZERWONY Z USZKAMI
- ZUPA KREM PIECZARKOWY Z GROSZKIEM PTYSIOWYM
DRUGIE DANIE DO WYBORU (1)
- STRUDEL Z ŁOSOSIEM ZE SZPINAKIEM NA POMIDOROWEJ SALSIE
- RYBA SOLA Z RYŻEM I SOSEM CYTRYNOWO – MAŚLANYM I WARZYWKAMI
- RYBA KARP SMAŻONY, ZIEMNIACZKI PIECZONE i BUKIET SURÓWEK
- RYBA PSTRĄG Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I BUKIET SURÓWEK
DESER DO WYBORU (1)
- MAKOWIEC Z BAKALIAMI- PIERNIK Z MARMOLADĄ I BAKALIAMI
- SERNIK Z OWOCAMI I BITĄ ŚMIETANĄ
ZIMNA PŁYTA DO WYBORU (6)
- WIGILIJNA SAŁATKA ŚLEDZIOWA
- RYBA PO GRECKU
- SAŁATKA ŻYDOWSKA
- SAŁATKA NICEJSKA (Z TUŃCZYKIEM)- SAŁATKA GRECKA
- KARP W GALARECIE- ŚLEDZIK PO WIEJSKU
- TRADYCYJNA SAŁATKA JARZYNOWA- RYBNY FILET W GALARECIE
- SAŁATKA PIECZARKOWA
- CARPACCIO Z ŁOSOSIA- GRILLOWANY ŁOSOŚ Z JAJKIEM I WARZYWKAMI W GALARECIE
- TORTILLA Z WĘDZONĄ MAKRELĄ
DRUGI CIEPŁY POSIŁEK DO WYBORU (1)
- BIGOSIK WIGILIJNY Z LEŚNYMI GRZYBAMI
- ZASMAŻANE PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI ORAZ BARSZCZ CZERWONY DO PICIA
- KROKIETY Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI ORAZ BARSZCZYK CZERWONY DO PICIA
- WIGILIJNE GOŁĄBKI
NAPOJE ( ciepłe i zimne bez ograniczeń)
OPCJA II - MENU WIGILIJNE - (ilość dań wg uznania klienta)
ZUPA DO WYBORU (1) - 10 zł/os
- GRZYBOWA Z DOMOWYMI ŁAZANKAMI- KREM Z GRILLOWANYM ŁOSOSIEM
- BARSZCZ CZERWONY Z USZKAMI
- ZUPA KREM PIECZARKOWY Z GROSZKIEM PTYSIOWYM
DRUGIE DANIE DO WYBORU (1) - 25 zł/os
- STRUDEL Z ŁOSOSIEM ZE SZPINAKIEM NA POMIDOROWEJ SALSIE
- RYBA SOLA Z RYŻEM I SOSEM CYRYNOWO – MAŚLANYM I WARZYWKAMI
- RYBA KARP SMAŻONY, ZIEMNIACZKI PIECZONE I BUKIETEM SURÓWEK
- RYBA PSTRĄG Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I BUKIETEM SURÓWEK
DESER DO WYBORU (1) - 10 zł/os
- MAKOWIEC Z BAKALIAMI
- PIERNIK Z MARMOLADĄ I BAKALIAMI
- SERNIK Z OWOCAMI I BITĄ ŚMIETANĄ
ZIMNA PŁYTA DO WYBORU (6 dań do wyboru) - 40 zł/os
- RYBA PO GRECKU
- SAŁATKA ŻYDOWSKA
- SAŁATKA NICEJSKA (Z TUŃCZYKIEM)
- SAŁATKA GRECKA
- KARP W GALARECIE
- ŚLEDZIK PO WIEJSKU
- TRADYCYJNA SAŁATKA JARZYNOWA
- RYBNY FILET W GALARECIE
- SAŁATKA PIECZARKOWA
- CARPACCIO Z ŁOSOSIA
- GRILLOWANY ŁOSOŚ Z JAJKIEM I WARZYWKAMI W GALARECIE
- TORTILLA Z WĘDZONĄ MAKRELĄ
DRUGI CIEPŁY POSIŁEK DO WYBORU (1) -10 zł/os
- BIGOSIK WIGILIJNY Z LEŚNYMI GRZYBAMI
- ZASMAŻANE PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI ORAZ BARSZCZ CZERWONY DO PICIA
- KROKIETY Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI ORAZ BARSZCZYK CZERWONY DO PICIA
- WIGILIJNE GOŁĄBKI
NAPOJE - 5 zł/os
OPCJA III - MENU WIGILIJNE I ŚWIĄTECZNE ( na wynos)
Ryba w galarecie (półmisek) -50 zł
Sałatka jarzynowa (półmisek) -50 zł
Pierogi z kapustą i grzybami (8 szt.) -18 zł
Pierogi ruskie (8 szt.) - 16 zł
Barszcz czerwony (1 l.) - 15 zł
Paszteciki wigilijne 1 szt. - 4 zł
Dzwonki z karpia 0,5 kg -45 zł
Ryba po grecku (półmisek) -50 zł
Bigos (1 kg) -40 zł
Pasztet-foremki (0,5 kg) -30 zł
Zupa grzybowa z łazankami (1 l.) -30 zł
Uszka z kapustą i grzybami (1 kg) -50 zł
Gołąbki z kaszą i grzybami (1 szt.) - 7 zł
Makowiec (blaszka) -100 zł
Sernik (blaszka) -100 zł
Rolada boczkowa (1 kg) - 60 zł
Karczek pieczony (1 kg) - 60 zł
Schab ze śliwką i morelami (1 kg) - 70 zł
Krokiety z kapustą i grzybami (1 szt.) - 7 zł
Krokiety z pieczarkami i serem (1 szt.) - 7 zł
Kaucja za półmisek 50 zł
Dodaj komentarz
Komentarze (0)