Wigilia dla firm i Wigilia na wynos w STARYM MŁYNIE

niedziela, 19.11.2017 10:04 1832 0

W związku ze zbliżającymi się Świętami Bożego Narodzenia i tradycją spędzania wspólnych chwilw gronie współpracowników Restauracja „Stary Młyn” oferuje  Państwu ofertę Wigilijną:- dla firm (2 opcje menu)- na wynos (catering)

Zapraszamy do kontaktu:

Restauracja Stary Młyn

ul. Łączna 4, tel. 74 857-88-99

http://www.starymlynswidnica.pl/

OPCJA I - MENU WIGILIJNE - CENA 100 ZŁ / OSOBĘ (5 dań + napoje)

1/ Zupa

2/ Drugie danie

3/ Deser

4/ Zimna płyta składająca się z 6 dań do wyboru

5/ Ciepły posiłek

6/ Zimne i ciepłe napoje (bez ograniczeń)


Szczegóły menu:

ZUPA DO WYBORU (1)

- GRZYBOWA Z DOMOWYMI ŁAZANKAMI

- KREM Z GRILLOWANYM ŁOSOSIEM

- BARSZCZ CZERWONY Z USZKAMI

- ZUPA KREM PIECZARKOWY Z GROSZKIEM PTYSIOWYM


DRUGIE DANIE DO WYBORU (1)

- STRUDEL Z ŁOSOSIEM ZE SZPINAKIEM NA POMIDOROWEJ SALSIE

- RYBA SOLA Z RYŻEM I SOSEM CYTRYNOWO – MAŚLANYM I WARZYWKAMI

- RYBA KARP SMAŻONY, ZIEMNIACZKI PIECZONE i BUKIET SURÓWEK

- RYBA PSTRĄG Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I BUKIET SURÓWEK


DESER DO WYBORU (1)

- MAKOWIEC Z BAKALIAMI- PIERNIK Z MARMOLADĄ I BAKALIAMI

- SERNIK Z OWOCAMI I BITĄ ŚMIETANĄ


ZIMNA PŁYTA DO WYBORU (6)

- WIGILIJNA SAŁATKA ŚLEDZIOWA

- RYBA PO GRECKU

- SAŁATKA ŻYDOWSKA

- SAŁATKA NICEJSKA (Z TUŃCZYKIEM)- SAŁATKA GRECKA

- KARP W GALARECIE- ŚLEDZIK PO WIEJSKU

- TRADYCYJNA SAŁATKA JARZYNOWA- RYBNY FILET W GALARECIE

- SAŁATKA PIECZARKOWA

- CARPACCIO Z ŁOSOSIA- GRILLOWANY ŁOSOŚ Z JAJKIEM I WARZYWKAMI W GALARECIE

- TORTILLA Z WĘDZONĄ MAKRELĄ


DRUGI CIEPŁY POSIŁEK DO WYBORU (1)

- BIGOSIK WIGILIJNY Z LEŚNYMI GRZYBAMI

- ZASMAŻANE PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI ORAZ BARSZCZ CZERWONY DO PICIA

- KROKIETY Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI ORAZ BARSZCZYK CZERWONY DO PICIA

- WIGILIJNE GOŁĄBKI

NAPOJE ( ciepłe i zimne bez ograniczeń)


OPCJA II - MENU WIGILIJNE - (ilość dań wg uznania klienta)

ZUPA DO WYBORU (1) - 10 zł/os

- GRZYBOWA Z DOMOWYMI ŁAZANKAMI- KREM Z GRILLOWANYM ŁOSOSIEM

- BARSZCZ CZERWONY Z USZKAMI

- ZUPA KREM PIECZARKOWY Z GROSZKIEM PTYSIOWYM

DRUGIE DANIE DO WYBORU (1) - 25 zł/os

- STRUDEL Z ŁOSOSIEM ZE SZPINAKIEM NA POMIDOROWEJ SALSIE

- RYBA SOLA Z RYŻEM I SOSEM CYRYNOWO – MAŚLANYM I WARZYWKAMI

- RYBA KARP SMAŻONY, ZIEMNIACZKI PIECZONE I BUKIETEM SURÓWEK

- RYBA PSTRĄG Z PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI I BUKIETEM SURÓWEK

DESER DO WYBORU (1) - 10 zł/os

- MAKOWIEC Z BAKALIAMI

- PIERNIK Z MARMOLADĄ I BAKALIAMI

- SERNIK Z OWOCAMI I BITĄ ŚMIETANĄ

ZIMNA PŁYTA DO WYBORU (6 dań do wyboru) - 40 zł/os

- RYBA PO GRECKU

- SAŁATKA ŻYDOWSKA

- SAŁATKA NICEJSKA (Z TUŃCZYKIEM)

- SAŁATKA GRECKA

- KARP W GALARECIE

- ŚLEDZIK PO WIEJSKU

- TRADYCYJNA SAŁATKA JARZYNOWA

- RYBNY FILET W GALARECIE

- SAŁATKA PIECZARKOWA

- CARPACCIO Z ŁOSOSIA

- GRILLOWANY ŁOSOŚ Z JAJKIEM I WARZYWKAMI W GALARECIE

- TORTILLA Z WĘDZONĄ MAKRELĄ

DRUGI CIEPŁY POSIŁEK DO WYBORU (1) -10 zł/os

- BIGOSIK WIGILIJNY Z LEŚNYMI GRZYBAMI

- ZASMAŻANE PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI ORAZ BARSZCZ CZERWONY DO PICIA

- KROKIETY Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI ORAZ BARSZCZYK CZERWONY DO PICIA

- WIGILIJNE GOŁĄBKI

NAPOJE - 5 zł/os

OPCJA III - MENU WIGILIJNE I ŚWIĄTECZNE ( na wynos)

Ryba w galarecie (półmisek) -50 zł

Sałatka jarzynowa (półmisek) -50 zł

Pierogi z kapustą i grzybami (8 szt.) -18 zł

Pierogi ruskie (8 szt.) - 16 zł

Barszcz czerwony (1 l.) - 15 zł

Paszteciki wigilijne 1 szt. - 4 zł

Dzwonki z karpia 0,5 kg -45 zł

Ryba po grecku (półmisek) -50 zł

Bigos (1 kg) -40 zł

Pasztet-foremki (0,5 kg) -30 zł

Zupa grzybowa z łazankami (1 l.) -30 zł

Uszka z kapustą i grzybami (1 kg) -50 zł

Gołąbki z kaszą i grzybami (1 szt.) - 7 zł

Makowiec (blaszka) -100 zł

Sernik (blaszka) -100 zł

Rolada boczkowa (1 kg) - 60 zł

Karczek pieczony (1 kg) - 60 zł

Schab ze śliwką i morelami (1 kg) - 70 zł

Krokiety z kapustą i grzybami (1 szt.) - 7 zł

Krokiety z pieczarkami i serem (1 szt.) - 7 zł

Kaucja za półmisek 50 zł

Dodaj komentarz

Komentarze (0)